STIHL iMOW

Testvinder hos TÆNK og prisbelønnet design

 
 

Høj brugervenlighed

Alle STIHL iMow er udstyret med en skærm, der gør det let og overskueligt, at ændre dens indstillinger. Det kan f.eks. være at slå regnsensoren fra eller sætte en ekstra kantklipning på skemaet. Ved visse modeller er det også muligt, at tage skærmen af, for derefter selv at kunne styre robotten manuelt. Dvs. at man kan bruge robotten uden for afgrænsningskablet, hvis man har en forhave, der ikke er i sammenhæng med det primære klippeområde.   

Nem betjening af Viking iMow robotplæneklippere
Nem vedligeholdelse af Viking iMow robotplæneklipper

Nem vedligeholdelse

 iMow er stort set vedligeholdelsesfri, men sommetider kan det være nødvendigt at fjerne rester af græs, som kan ophobe sig i bunden af klipperen. Dette kan ske, hvis man tilsidesætter regnsensoren, og lader robotten slå i regnvejr. Græsset under robotten kan dog nemt fjernes, ved at vende robotten om og manuelt fjerne græsset.

Tilpasser sig haven

iMow arbejder ikke blot hurtigt men også effektivt. Målet er hver gang at opnå en perfekt klipning. Dette gør den bl.a. ved at automatisk justere hastigheden efter, hvor tæt og høj græsset står. Hvis den ikke gjorde dette, ville græsset ligge sig ovenpå plænen. 

En anden metode iMow benytter sig af for at opnå den perfekte klipning hver gang er, at den ændrer knivens rotation efter hver standsning. Dette betyder, at den dobbeltslebne kniv får forlænget sin levetid, samtidig med at det giver en ensartet klipning. 

Viking iMow 632 robotplæneklipper produktbillede

Find den rigtige iMow

Det kan være lidt af en jungle, når man skal finde den helt rigtige model, til ens have således, at alle kravene bliver opfyldt. Derfor har STIHL gjort det nemt for dig at finde den korrekte model.

 Klik her for at komme til STIHL's egen guide