Tidligere installationer af robotplæneklippere

Kreative løsninger er vores speciale

Installation af Husqvarna Automower 310 ladestation på fliser

Installation

I dette tilfælde skulle en Husqvarna Automower 315 ladestation stå på fliserne, så den lå godt gemt under den i forvejen opsatte kasse til husets varmepumpe. 

Husqvarna Automower 310 ladestation skjulte kabler

Skjult kabelføring

Istedet for, at afgrænsnings- og guidekabler skulle ligge synligt ovenpå fliserne, blev de istedet lagt under fliserne, hvilket hverken generer robot eller mennesker. 

Husqvarna Automower 310 færdigt resultat på fliser

Slutresultat

Til sidst ender det med en installering, hvor kablet ligger skjult under fliserne. En simpel løsning, der samtidig er en fryd for øjet, idet man slipper for synet af kabler, der ligger henover fliserne.

Store arealer

Fodboldbaner og græsområder bliver næsten vedligeholdelsesfrie

Husqvarna Automower 450X installation på fodboldbane

Installation

I dette tilfælde skulle der installeres 5 styks Husqvarna 450X, som alle er med Automower Connect. Vha. dette modul kan man gennem en smartphone overvåge samtlige robotter vha. GPS'styring og samtidig ændre og optimere instillingerne for hver robot.

Husqvarna Automower 450X guidekabel installation

Opsætning af ladestation

Til hver ladestation er der ført guidekabler, som er med til at optimere robottens ud- og hjemkørsel. Dette er med til at reducere søgningstiden tilbage til ladestationen og sikrer derved, at robotten altid kan finde tilbage.

Husqvarna Automower 450X installation resultat på bakke

Færdigt resultat

Efter fuldent installation kan robotterne gå i gang med det samme. Gennem GPS-systemet kan de hver især tilpasse deres klippemønster til bestemte områder og herved sikres optimal plænedækning og klipperesultat. De kan sammenlagt dække 25.000 m² og kan derudover håndtere stigninger på op til 45%

En robot til enhver have

Uanset hvordan haven er opsat, kan en robot klare græsslåningen

Robotplæneklipper kabel føring under fliser

Skjult kabelføring

Endnu et eksempel på, hvordan det er muligt at skjule afgrænsningskablet, så robotten kan passere indkørsler eller stier uden, at kablet skal ligge midt henover vejen til gene for alle og enhver. 

Viking iMow 422P robotplæneklipper kompleks opsætning have

Komplekse haver

På trods af, at haven skulle bestå af mange bede, buske og samtidig have smalle passager, er det stadigvæk muligt at få et rigtig godt klipperesultat med en robotplæneklipper. I dette tilfælde er det en Viking iMow 422P, som har fået dette til opgave. 

Viking iMow 422P kabelføring til adskilte haver - forhave og baghave

Adskilte haver

I dette tilfælde skulle en Viking iMow 422P dække en have samt forhave. Afgrænsningskablet blev derfor lagt ned sådan, at robotten kan passere indkørslen. Således slipper man for 2 ladestationer og robotten kan derved selv klare arbejdet.

Ikke kun forbeholdt private haver

Boligforeninger, offentlige parker, kirkegårde og flere endnu

Robotplæneklipper kabel føring under fliser

Boligforeninger

Flere boligforeninger er begyndt at gå over til robotplæneklippere. I dette tilfælde skulle 2 styks Husqvarna Automower 450X varetage græsslåningen af en boligforenings græsarealer. Dette er til mindre gene for beboerne, da robotten er meget støjsvag sammenlignet med en almindelig havetraktor.

Viking iMow 422P robotplæneklipper kompleks opsætning have

Kirkegårde

Takket være deres støjsvage teknologi, så ses flere robotplæneklippere på kirkegårde, da de er med til at bidrage til et roligt og uforstyrret miljø omkring gravsteder.

Viking iMow 422P kabelføring til adskilte haver - forhave og baghave

Synlighed i parker

Det er muligt at få monteret LED-forlygter, hvis dette er noget man ønsker. Dette er med til at øge synligheden af robotten, når den kører om natten. På billedet ses en Husqvarna 430X.

LED-forlygter er standardudstyr i følgende modeller:

315X, 430X og 450X.

Flere billeder af andre installationer