Service, opbevaring og vedligeholdelse

 

Service

I forbindelse med, at robotten får lavet service, er der mere 20 punkter, der skal gennemføres og kontrolleres for, at en service er komplet. Dette er med til at sikre, at robottens levetid forlænges mest muligt, samt er det med til at forebygge eventuelle skader, som typisk ses ved robotter, der ikke serviceres af en autoriseret forhandler. Hvis vi skulle ende med at finde fejl ved robotten, skal vi nok kontakte dig, inden vi begynder at reparere robotten

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Opbevaring

Vi tilbyder også vinteropbevaring af din robotplæneklipper. Udover at robotten opbevares tørt og varmt, så sørger vi for at oplade robotten 2 gange henover vinteren, da dette er med til at forlænge batteriets levetid. Derudover så betyder det også, at robotten er helt køreklar til når en ny sæson går igang.


Vedligehold

De fejl vi hyppigst ser ved de robotter, som vi reparerer skyldes ofte dårlig vedligeholdelse. Fejl som typisk kan undgås ved forebyggelse gennem et servicetjek. Noget man selv kan gøre for at forlænge robottens levetid er, at rengøre den med jævne mellemrum, da græs kan ophobe sig under robottens skjold og herved samle på fugt.

Odoo text and image block

Før og efter billeder

I forbindelse med service

Et service eftersyn er med til at forelænge robottens levetid, og du sikrer dig derved, at du efter et serviceeftersyn har en velfungerende robot, som kan klare den kommende sæson. Desuden kommer der flere gange årligt opdateringer, forbedringer og evt. fejlrettelser til softwaren i robotten.