Robotplæneklippere

Kvalitet fra Husqvarna (Automower) og Stihl/Viking (iMow)

  • Vi har arbejdet med robotterne i 13 år og har derfor oparbejdet en stor viden samt erfaring omkring dem. Vi har rigtig mange ude at køre - fra små villahaver til store parkanlæg og fodboldbaner.


  • Ved store samt komplekse arealer kommer vi gerne ud og opmåler kabellængde og areal med GPS udstyr


  • Vi er på opdateringskursus flere gange om året og har selvfølgelig kabelnedlægger maskine samt alt i special værktøj og diagnose software for at servicere dem.

   

  • Har du lyst til at vide mere om robotterne, er du velkommen til at kigge forbi eller sende os en mail. Vi har 1 stk. Automower 230AC robotplæneklipper til at køre på vores plæne, så du kan se den "live"

 
 

Husqvarna Automower 450X produktbillede Husqvarna Automower

Husqvarna har udviklet robotplæneklippere i over 20 år. Denne omfattende erfaring kombineret med innovativ teknik betyder, at en Automower vil hjælpe dig med at opnå et perfekt resultat - selv ved meget komplekse haver. Det er mulig at få GPS, app, samt sms styring til robotten. Derudover har Husqvarna deres egen Automower Connect app til iPhone og Android smartphones, hvilket gør, at man kan overvåge, indstille, starte og stoppe robotten med sin smartphone uanset, hvor man i verden befinder sig.

7 modeller fra 600 m2 til 5000 m2

Læs mere om Husqvarna Automower her 

Viking iMow 422 produktbillede

 Viking iMow

Udviklet og produceret i Østrig af Stihl/Viking, og er tidligere udnævnt til testvinder af Forbrugerrådet Tænk. iMow er nem at installere og har udover et brugervenligt design også et lavt energiforbrug. Det er muligt at få GPS, app samt sms styring til robotten.7 modeller fra 500 m2 til 4000 m2

Læs mere om Viking iMow her

Lad os sørge for installationen

 I løbet af årene har vi installeret mere end 400 robotter. Dette har bl.a. været robotter til mindre haver, men også til arealer på over 20.000 m². Vi gør meget ud af, at robotten og dens afgrænsningskabler skal være til så mindst gene som muligt. Derfor gør vi meget ud af, at skjule kablerne under fliseovergange eller indkørsler, da vores erfaring siger os, at det er denne løsning vores kunder sætter pris på. Vi tager derfor enhver udfordring op, da vi mener, at der findes løsninger til enhver have

Se tidligere opsætninger her